JR Sitges Apartment

JR | Sitges | Barcelona |

The challenge in this project was to make the customer felt in love with his apartment again, we discovered there were a lot of posibilities if we make radical changes.

Having a shower while you look at the sea could be one of the best discoverments we did, therefore we had to change the entire master bedroom, bathroom, and wardrobe in order to create a suite. With a shower with views a walking closet and a fully integrated bathroom.

For the kitchen, we had to change all the facilities and also find a conceptual language which fits with the clients’ lifestyle, beauty in the function.

Overall we had to create a living frame for his life with minimalistic language, very good quality materials, and lighting design to create several scenarios.